Kroatisch

Garancija/jamstvo AgfaPhoto memorijskih kartica (SD / SDHC / SDXC Cards, MicroSD / MicroSDHC / MicroSDXC Cards, CompactFlash Cards) i  USB Flash Drives

5 godina ograničenog jamstva od Lupus Imaging & Media (Lupus) na profesionalne AgfaPhoto memorijske kartice, 3 godine na standardne memorijske kartice i 2 godine na USB Flash Drives.

Lupus jamči, da su AgfaPhoto memorijske kartice i USB Flash Drives za trajanje jamstva od datuma kupnje („vremenski period trajanja jamstva“) slobodni od materijalni i tvorničkih grešaka i da kod normalne promjene u bitnom odgovaraju objavljenim specifikacijama.

Garancija se daje prvom kupcu, koji je proizvod kupio kod autoriziranog trgovca ili direktno kod Lupusa. Garancija nije prenosiva. Dokaz o kupnji je potreban. Taj proizvod se mora koristiti u uređaju koji je kompatibilan sa specifikacijama tvrtke CompactFlash Association (www.compactflash.org) ili tvrtke SD Card Association (www.sdcard.org). U slučaju primjene u neprikladnom uređaju, ta garancija se gasi. Lupus ne snosi odgovornost ako je uzrokovana greška ili šteta proizvodima ili komponentama od trećih ponuđača, neovisno o tome da li je primjena s tim proizvodima ili komponentama autorizirana ili ne. Garancija se ne odnosi na software od trećih ponuđača, koji je isporučen zajedno s proizvodom. Samo Vi ste odgovorni za sve radove održavanja i popravaka u svezi s tim software-om. Ta garancija je ništavna, ako Lupus utvrdi da je memorijska kartica / USB Flash Drive oštećena zbog pogrešne instalacije, zlouporabe, nedopuštenog povravka, promjena ili zbog nezgoda ili nije upotrebljena suglasno s uputama za uporabu za proizvod.

Molimo obratite se s garantnim zahtjevima Lupusu na telefonski broj +49-2173-20890-0 ili pošaljite email na adresu: info@lupus-im.com. Morate imati broj potvrde da biste mogli pratiti pošiljku i morate vratiti proizvod o vlastitom trošku u sigurnom pakiranju kako odgovara uputama Lupusa. Lupusu je dopušteno da, prema slobodnoj procjeni ili popravi proizvod ili da ga nadoknadi novim ili prerađenim proizvodom s istim ili boljim kapacitetom i funkcionalnošću. Garancija vrijedi za zamjenski proizvod za preostali rok prvobitne garancije.

Lupus ne preuzima garanciju i nije odgovoran za izgubljene podatke ili slike, koji su bili memorirani na jednom proizvodu (uključujući proizvode koje ste vratili natrag).Pri tom, uzrok za gubitak ne igra nikakvu ulogu. Ne garantira se za to da će proizvodi Lupusa raditi bez greške u svako vrijeme. AgfaPhoto memorijske kartice i USB Flash Drives se ne smiju koristiti u sustavima za održavanje života ili pri drugim uporabama kod kojih zatajenje funkcioniranja može dovesti do ozljeda ili smrti.

Ukupno jamstvo Lupusa i Vaši isključivi zahtjevi kod Lupusovog prijestupa protiv te garancije ograničeni su na navedene mjere. U zakonom dopuštenom okviru Lupus isključuje sve druge izričite i prešutne garancije. Time su, između ostalog, isključene prešutne garancije utrživosti, podobnosti za određenu svrhu i pridržavanja svih prava. Ako Lupus, u okviru važećeg prava, ne može odbiti sve prešutne garancije, takove garancije vrijede shodno važećem zakonodavstvu najduže za trajanje valjanosti izričite garancije. Lupus ili spojena poduzeća ili poduzeća kćerke ni u kom slučaju jamči za direktne, slučajne, posebne štete ili štete nastale nezgodom, za financijske gubitke ili za gubitak podataka bilo koje vrste. To ograničenje vrijedi i onda, kada je Lupus upućen na mogućnost takovih šteta. Na osnovu te garancije imate pravo na određena prava. Ovisno o važećem zakonodavstvu, imate eventualno još i druga prava. Na nekim pravnim područjima nije dopušteno vremensko ograničenje prešutnih garancija ili isključenje ili ograničenje slučajnih štete ili šteta nastalih nezgovom. Shodno tome, možda se gornja uputa na ograničenje ili isključenje ne odnosi na Vas. Ni u kom slučaju jamstvo Lupusa ne može prekoračiti iznos koji ste Vi platili za proizvod.