Rumänisch

 Garanţie/garanţie comercială pentru carduri de memorie AgfaPhoto (SD / SDHC / SDXC Cards, MicroSD / MicroSDHC / MicroSDXC Cards, CompactFlash Cards) şi USB Flash Drives

5 garanţie limitată din partea Lupus Imaging & Media (Lupus) pentru carduri de memorie profesioniste AgfaPhoto, 3 ani pentru carduri de memorie standard şi 2 ani pentru USB flash drives.

Compania Lupus garantează că cardurile de memorie şi USB flash drives AgfaPhoto nu manifestă pe durata garanţiei de la data cumpărării (”perioada de garanţie”) defecţiuni de material sau de fabricaţie şi, la o utilizare normală, corespund în însuşirile lor esenţiale specificaţiilor publicate.

Garanţia se oferă primului cumpărător care a achiziţionat produsul de la un comerciant autorizat sau direct de la compania Lupus. Garanţia nu este transmisibilă. Este necesar să se prezinte dovada cumpărării. Acest produs va trebui folosit într-un aparat care să fie compatibil cu specificaţiile CompactFlash Association (www.compactflash.org) sau SD Card Association (www.sdcard.org). În cazul folosirii într-un aparat neadecvat, această garanţie îşi pierde valabilitatea. Lupus nu poartă nici o răspundere, dacă se cauzează erori sau deteriorări prin produse sau componente ale unor terţi, indiferent dacă utilizarea acestor produse sau componente este autorizată sau nu. Garanţia nu se aplică şi softului provenit de la terţi ofertanţi, livrat odată cu produsul. Dumneavoastră răspundeţi singur de toate lucrările de întreţinere şi reparaţie legate de acest soft. Această garanţie îşi pierde valabilitatea dacă Lupus constată că cardul de memorie/drive-ul USB Flash a fost folosit pe baza unei instalări greşite, a unei utilizări abuzive, a unei reparaţii neautorizate, a unei modificări, a fost detriorat printr-un accident sau nu a fost folosit în concordanţă cu instrucţiunile de utilizare ale produsului.

În cazul în care doriţi să vă revendicaţi drepturile oferite de garanţie, sunaţi la numărul de telefon +49-2173-20890-0 al companiei Lupus sau expediaţi un e-Mail la adresa: info@lupus-im.com. Veţi primi un număr de confirmare în scopul urmăririi trimiterii şi veţi returna produsul pe cheltuială proprie, într-un ambalaj sigur, corespunzător indicaţiilor companiei Lupus. Rămâne la latitudinea companiei Lupus fie să repare produsul, fie să îl înlocuiască cu un produs nou, fie să îl înlocuiască cu un produs de o nouă generaţie sau cu un produs având aceeaşi capacitate şi aceleaşi funcţionalităţi sau cu capacitate şi funcţionalităţi îmbunătăţite. Garanţia pentru produsul înlocuitor este valabilă pentru perioada rămasă din garanţia iniţială.

Lupus nu oferă garanţie şi nu răspunde de datele şi imaginile pierdute, memorate pe produs (inclusiv a produselor returnate). În acest context nu este relevantă cauza pierderii. Nu se garantează că produsele companiei Lupus funcţionează în orice moment fără erori. Nu este permisă folosirea cardurilor de memorie AgfaPhoto şi a drive-urilor USB Flash în sisteme de menţinere a funcţiilor vitale ale pacienţilor sau în cadrul altor aplicaţii la care o cedare a produsului ar putea duce la vătămări sau la pierderea vieţii.
Întreaga răspundere civilă a companiei Lupus şi revendicările dumneavoastră exclusive în cazul încălcării de către Lupus a prezentei garanţii se limitează la măsurile menţionate. Lupus exclude în cadrul legal admisibil orice altă garanţie explicită sau tacită. Sunt astfel excluse printre altele şi garanţiile tacite privind viabilitatea comercială, a calificării pentru un anume scop sau a respectării tuturor drepturilor. În cazul în care, în cadrul legal existent, Lupus nu poate declina toate garanţiile tacite, astfel de garanţii corespunzând legislaţiei în vigoare sunt valabile cel mult pe durata garanţiei explicite. Lupus sau întreprinderile asociate sau sucursalele sale nu răspund în nici un caz pentru daunele directe, întâmplătoare, speciale, respectiv pentru daunele consecutive, pentru pierderile financiare sau pentru pierderile de date de orice fel. Această limitare este valabilă şi dacă Lupus a atras atenţia asupra posibilităţii apariţiei unor astfel de daune. Pe baza acestei garanţii dumneavoastră beneficiaţi de anumite drepturi. În funcţie de legislaţia în vigoare mai aveţi eventual şi alte drepturi. În anumite domenii juridice, limitarea în timp a garanţiilor tacite sau excluderea sau limitarea daunelor întâmplătoare sau a daunelor consecutive nu este admisibilă.   De aceea, indicaţia privind o limitare sau excludere nu vi se aplică eventual. În nici un caz, răspunderea civilă a companiei Lupus nu depăşeşte suma pe care dumneavoastră aţi plătit-o pentru produs.